Du vill klä upp dig men vågar inte riktigt? Såhär gör du!

Hej

Häromdagen var jag och Rasmus i Lycksele och hängde med Lyckseles skönaste par! Hon (Jennifer) driver butiken Sture34, en klädaffär i Lycksele som säljer riktigt snygga kläder. Har ni vägarna förbi Lycksele så besök gärna butiken. Hon säljer allt från snygga skjortor till soft look. En riktigt skön blandning, jag gillar dem starkt! Du kommer få en riktigt fin upplevelse när du kommer in till henne.

Vi for ut tillsammans på Hotell Lappland.
När vi står vid baren kommer det fram en kille till oss och frågor om det är vi som ligger bakom SuitUpNorrland. Ja, svarar vi.

Då bad han oss ta upp en fråga här på bloggen som jag tänkte nu svara på.

Fråga:

Jag vill klä upp mig mer och oftare men jag vågar inte riktigt, hur gör jag?

Jag vet att det är många som undrar vad kompisarna kommer att tycka och tänka om man tar på sig en vit skjorta på festen på kvällen. Ska han på begravning eller på bröllop? Då blir det lätt att t-shirten glider på istället.

Dessa tankar måste man försöka tänka bort och inte bry sig allt för mycket om vad folk tycker och tänker om det. Ofta är det att folk själva vill bära fina kläder men inte vågar.
Sen behöver man inte gå ALL IN med kostym, slips, näsduk, oxfordskor m.m

Du ska känna efter vad du är trygg i att bära. Är det så att du är trygg i att bära hel kostym så är det bara att KÖRA!

Men om man är i startgroparna tycker jag att man ska börja lite enkelt med en rutig skjorta, jeans och ett par vita sneakers. Det är supersnyggt! När du känner dig bekväm i det så kan en enkel marinblå blazer få glida på. Men fortsätt att ha jeans, enkel skjorta och vita sneakers till kavajen.

Du ska ALDRIG vara otrygg i det du bär för det lyser ofta igenom, ta det steg för steg med den dressade looken. När du känner dig trygg i det du bär så är det bara att ta nästa steg och prova något mer (typ en kavaj).

Hoppas du fick svar på din fråga!

 

Ha det fint och SuitUp

Niklas

 

 

 

 

Niklas

Niklas är Umeås kortaste man i en kritstrecksrandig kostym. Han gillar Lalle Johnsson och bröstnäsdukar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *