Nu är detta slut så nu kör vi på nästa boll!

Vänner,

Niklas här.

Nu lämnar jag Stockholm i några dagar för att planera nästa succéevenemang. Det vi hade nu i veckan ’’Trampa i kavaj’’ blev en succé. Måste lyfta av hatten till Rasmus som drog det mesta av lasten runt detta och Kaffevagen UNO som vi jobbade med tillsammans för att skapa detta evenemang. Flera tidningsreportage, radiointervjuer m.m

Vi kommer att fortsätta köra ’’Trampa i kavaj’’. Folket uppskattade det, så självklart kommer vi att fortsätta med det och göra det ännu bättre nästa år. Tack till alla som deltog!

Nu ska vi sätta oss ner och planera för kommande evenemang. Jag har en idé som jag ska presentera för Rasmus och är lite spänd på att se vad han tycker om den idén. Optimist som jag är….. En grej som ligger mig nära hjärtat. Detta kommer vara ett evenemang som kommer att hålla på i ca 6 månader. Med hårt jobb tror jag att vi kan lyckas med det.

 

Ha det fint och SuitUp

Niklas

 

Niklas

Niklas är Umeås kortaste man i en kritstrecksrandig kostym. Han gillar Lalle Johnsson och bröstnäsdukar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *